Reacties van opdrachtgevers


Workshop Clownerie
We genieten allemaal nog na van de leuke middag. Het heeft ons als team weer een stukje dichter bij elkaar gebracht. Ik zou ieder team aanraden om een middag met jullie te werken. Bijzonder leuk, en ook weer zo gewoon en dicht bij jezelf.

"We hebben als team genoten van de workshop en genieten nog als we de foto's zien. Onze complimenten! "
Wilma

"Langs deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor de grandioze workshop die jullie voor ons verzorgd hebben. Hier zal nog zeker lang over worden nagepraat. Tijdens ons eten bij Jan, is alles nog eens de revue gepasseerd van wat jullie allemaal bij ons los hebben gekregen en hebben we weer hartelijk gelachen om de uitdrukkingen en korte optreden van ieder van ons. Ieder van ons zal jullie zeker aanbevelen en mocht ik zelf voor een andere groep iets in die richting nodig hebben, kan je een uitnodiging verwachten. "
Groeten Fred

"De reacties waren allen zeer positief over de workshop. Het was zeer verrassend en men heeft zich enorm vermaakt. We hebben het er nog regelmatig over en ook uit de rest van de organisatie kwamen leuke reacties. We hadden een stukje voor de interne digitale nieuwsbrief geschreven met een link naar de foto's en dat was lachen geblazen. Nogmaals dank voor de fijne samenwerking. "
Met vriendelijke groet, Erik

Typetjes
Mede namens Jacques wil ik jullie heel hartelijk danken voor het leuke optreden en het bezighouden van de wachtende patienten. Wij hebben alleen maar leuke reacties mogen ontvangen over jullie en zijn dan ook heel blij dat wij voor deze formule van vermaak hebben gekozen. We zullen het anderen zeker aanraden indien het ter sprake komt.
Nel

"Jullie hebben een leuke bijdrage verzorgd.
De ontvangst was zo leuk; het ijs was meteen gebroken en dat gaf wel een goed gevoel bij degenen die normaal gesproken naar hun houding zoeken."

Theater op maat
"Wat een geweldige dag was het zaterdag in Barlo. Mede door jullie deskundigheid en plezier, hebben wij als familie een mooie dag gehad en kunnnen er met veel plezier op terug kijken. "
Bedankt, Henrike en Willem

"Een hele originele clowns openingsceremonie."
Fortis

Clownsvoorstellingen
"De kinderen leefden vanaf de eerste minuut helemaal mee met 'domme' ijdeltuit Flosje en 'klierige' Blosje. Erg leuk om te zien hoe de kinderen jullie probeerden te helpen en hoe ze reageerden op jullie emoties. Bedankt voor deze leuke humorvolle voorstelling voor kind en ouder!"

Workshop Clownerie
"Hallo Ria en Annie, we hebben een geweldige ochtend met jullie gehad en zijn nog steeds aan het nalachen (van alle grappige foto's die het opleverde). Bedankt dat jullie een stukje clown in ons en het team hebben gebracht. En veel succes met het verspreiden van de lach!!"

"Ik vond het leuk om te doen, met de buikclownen en zo.
Ik vond de muziekjes ook leuk.
De toneelstukjes wat we deden vond ik ook leuk want ik zit op toneel.
En drama is mijn lievelingsvak.
Dankjewel voor deze leuke middag!"
Groetjes sofie (groep 8)

"hallo
ik vond het een hele leuke dag gisteren en om als clown kiki te zijn ik heb het heel erg naar me zin gehad en ook gelachen. ik hoop dat jullie nog een keer terug komen."
groetjes ebony (clown kiki)

Voorstelling verstandelijk gehandicapten
"Lieve Flosje en Blosje (Annie en Ria)
Het was een SUPERleuke voorstelling waar iedereen van heeft genoten. De voorstellingen van jullie sluiten goed aan bij onze doelgroep. De zaal was soms muisstil, maar als het nodig was werd de zaal op z'n kop gezet! Erg bedankt voor de fijne middag!"
Groetjes van de cliënten en de afdeling recreatie